Brandwerende Kluis

Published Dec 22, 20
5 min read

Brandwerende Kluis

Sommige kluizen zijn speciaal ingericht voor documenten en andere weer voor waardevolle spullen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar passend advies? Neem dan gerust contact op met AllesBrandVeilig. Voordat u een brandwerende kluis aan gaat schaffen, dient u vooraf goed te bedenken welke goederen u op wilt bergen.

Zo bestelt u geen brandwerende kluis die vervolgens niet past. Wanneer de afmetingen bekend zijn, kunt u gebruik maken van onze filters om zo de meest aansluitende kluis te kunnen vinden..

TMA Kluizen is dé adviseur en leverancier wanneer u een brandwerende kluis wilt kopen. Belangrijke documenten, contracten, familiefoto’s, erfstukken, etc. U moet er natuurlijk niet aan denken dat deze verwoest worden tijdens een brand. Met de juiste brandwerende kluis zorgt u ervoor dat deze allemaal veilig opgeborgen zijn. Het kiezen van een geschikte brandwerende kluis vraagt tijd en aandacht.

Kluis Kopen Brandwerend

Een brand gebeurt nooit verwacht. U kunt daarom verschillende redenen hebben voor het kopen van een brandwerende kluis. Zo kunt u een kluis aanschaffen voor het veiligstellen van belangrijke documenten binnen uw organisatie, zoals contracten, certificaten, waardepapieren of andere kleine of grote administratie. Thuis komt een brandwerende kluis ook erg goed van pas voor het behouden van familiefoto’s, diploma’s, geld, kunstvoorwerpen of andere belangrijke familiestukken.

Wij hebben de geschikte kluis voor u. Brandwerende kluizen komen in verschillende maten. Bij ons kunt u terecht wanneer u kleine en grote brandwerende kluizen wilt kopen. Naast het formaat van uw kluis heeft u ook keuze uit de manier waarop uw kluis wordt afgesloten. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een standaard sleutelslot, tiptoetsslot of cijferslot.

Papier ontbrandt pas bij een temperatuur van 195 graden Celsius en digitale media kan al ontbranden rond de 65 graden Celsius. Wij kunnen u hier deskundig over adviseren. Of u nu een grote of kleine hoeveelheid geld in huis heeft. Het is belangrijk dat dit veilig wordt opgeborgen, zodat het bestendig is tegen brand en diefstal.

Brandkast

Een groot voordeel van het aanschaffen van een brandwerende geldkluis is dat deze uw geld ook direct tegen diefstal beschermt. Bel nu +31 (0)316 295 699 en onze specialist adviseert u graag over de aanschaf van een kluis of geldkluis. Op onze website vindt u een overzicht van alle grote en kleine kluizen die wij aanbieden.

Bezoekers uit België kunnen op afspraak ook buiten kantooruren terecht. Uw gekochte kluis kunt u gratis komen afhalen! Sleutelkluis kopen Horloge kluis Kluis met codeslot .

Op kluisvoordeel. nl vindt u een groot aanbod brandwerende kluizen. Maar wat is een brandwerende kluis eigenlijk? Een brandwerende kluis bestaat uit speciale materialen om voor een bepaalde tijd de inhoud van de kluis te beschermen tegen hoge temperaturen. Kluisvoordeel. nl. biedt brandwerende kluizen aan die een half uur of 1 uur bestand zijn tegen deze temperaturen.

Brandwerende Kluis

Een feit is dat de gemiddelde temperatuur van branden kunnen oplopen tot 600 à 800 °C. In extreme gevallen kan de temperatuur zelfs stijgen tot 1000 °C Een brandwerende kluis kan getest zijn, maar dit hoeft niet altijd. Soms wordt er ook brandwerend materiaal toegepast en zal deze brandwerende kluis in de praktijk ongeveer een half uur brandwerend zijn, echter weet u het pas zeker als deze ook getest is.

De kluizen van De Raat zijn gemaakt van brandwerend en brandvertragend materiaal en hierdoor wordt geschat dat papieren documenten een half uur worden beschermd. Een brandwerende kluis zoals de DRS Combi-Fire is getest volgens LFS (EN15659) (wapenkluis). Deze kluis is tot een uur brandvertragend en zijn beschermd tot ongeveer 850°C zonder dat papieren documenten of contanten worden beschadigd.

Papier kan tot ongeveer 175°C worden zonder dat het beschadigd of vergaat. Datadragers zoals een USB stick of een externe harddisk zullen eerder beschadigen dan de tijd die voor de brandwerende kluis staat. Deze datadragers raken bij ongeveer 60 graden beschadigd. Wanneer u brandwerende kluizen wilt kopen voor datadragers dan informeren wij u graag.

Wapenkluis Kopen

bol.com   Digitale kluis - brandwerende kluis voor thuis - kluis voor thuis  - kleine kluis kopen...bol.comBrandwerende Kluis Voor Thuis Direct Online Kopen - Kluisgids.nlkluisgids.nl


Brandwerende kluizen tot 3 uur brandwerend, ook Boxen   KluisStore.nlkluisstore.nlWelke kluis of brandkast kopen? Techno-preventie.betechno-preventie.be


YALE Elektronische kluis YFM/420/FG2 brandwerend kopen bij HORNBACHhornbach.nl · Op voorraadEen brandwerende kluis kopen? - Starter Plazastarterplaza.nl


nl is soms ook beschermd tegen inbraak en hebben hierdoor een “waardeberging”. Ook hiervoor geldt weer een indicatie waardeberging. Dit houdt in dat de verzekering het bedrag zal vergoeden wat in de brandwerende kluis ligt aan contante waarde. De dekking voor sieraden is vaak hoger. Het is belangrijk dat u vooraf overleg en toestemming heeft van uw verzekeringsmaatschappij zodat u achteraf niet in discussie komt (zie ook Inbraakwerende kluizen).

Een brandwerende kluis is zo gefabriceerd dat deze materialen 30 minuten lang moet kunnen beschermen. Hebt u geld, documenten of digitale mediadragers die u veilig op wilt bergen, dan is het aanschaffen van brandkasten dus een goed idee. Zo kunt u op kantoor of thuis belangrijke contracten, cd-roms of USB-sticks veilig in een brandkast bewaren.

Lees meer > Bij het kopen van een brandwerende kluis dient u wel goed na te denken over de vereisten. Brandwerende kluizen (ook wel brandkluis genoemd) beschermen immers uw waardevolle eigendommen voornamelijk tegen brand, maar niet automatisch tegen diefstal. De aanschaf van brandkasten is dus vooral een goed idee als de rest van de beveiliging goed op orde is - wapenkluis.

Brandwerende Kluis Kopen

Om gecertificeerd te worden moet een brandwerende kluis uitgebreide getest doorstaan. Zo worden brandkasten aan een temperatuur van 1000 °C blootgesteld gedurende een bepaalde tijd. Vervolgens moet de geteste brandkast een val van 9 meter hoog (ongeveer een hoge etage) probleemloos kunnen doorstaan. Als u een kluis wilt kopen die brandwerend is, kunt u ervan uitgaan dat de temperatuur van de inhoud van de brandwerende kluis nooit boven de 170 °C in documentkluizen zal uitkomen, of boven de 50 °C in een brandwerende datakluis.

Wilt u belangrijke documenten, data media en kostbaarheden met hoge financiële of emotionele waarde veilig opbergen? Dan is een brandwerende kluis de oplossing voor dit probleem! Met een brandwerende kluis bent u optimaal beveiligd tegen brand. In Nederland zijn goede brandwerende kluizen getest volgens de Europese normeringen zoals het EN 1047-1 en UL 72.

More from Fysieke winkel, Online

Navigation

Home

Latest Posts

Top 19 E-commerce Platforms Nederland 2020

Published Feb 22, 21
5 min read